London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Pratiksted i England - en Perfekt måde, at få arbejdserfaring i London samt resten af storbritanien

Tilføj praktisk og international arbejdserfaring til dit CV : færdiggør et pratikforløb i Storbritanien!

Internship internship      Internship-Uk Online Training Program


praktikplads london uk Er du et af de talentfulde unge mennensker, som har et brændende ønske om en succesfuld karriere? Har du lyst til, at forbedre dit CV, med pratisk international job erfaring? Blive en af de mange talentfulde individer, som har tilrettelagt et succesfuldt karriereliv i Salg, Reklame, menneskelige ressourcer, finansering, bogholderig, ledelse, ejendomsledelse, og IT ved at færdiggøre vores udfordrende praktik program i Storbritanien!

Til forskel fra andre praktikprogrammer i Storbritanien tillader vi dig at lære fra praktisk arbejdserfaring i et rigtigt arbejdsmiljø ved, at give vores praktikanter et stort ansvar. Dette ansvar gives ved, at pratikanterne får direkte indflydelse på vores strategier. Dette opnåes ved udforderende omgivelser enten i London eller Kent afdelingen, du vil få den fornødne arbejdserfaring, som er en forudsætning for en succesfuld karriere!

Om vores praktik-programmer i Storbritanien

Vi rekrutter talentfulde, motiverede unge mennesker fra hele verden, til at arbejde som praktikanter i dynamiske og engelsk talende kontorer i både London og Kent. Dette giver alle vores internationale praktikanter mulighed for, at forbedre deres opfattelse, og sproglige kunnen, mens englænderne får mulighed, for at lærer om fremmede kulture og sprog; som er meget vigtigt for den internationale arbejdsmiljø! Englang udbyder de bedste rammer for at lærer, da landet er på forkant med erhvervsaktivitet, vores kontorer i London og Kent vil søgre for de perfekte omgivelser, så du kan få mest mulig international arbejdserfaring, som giver dig de bedste forudsætninger til en succesfuld karriere!

praktikplads london ukHvert år giver vi hundrede ligesindede, motiverede studenter og praktikanter mulighed for at viden og international arbejdserfaring, som er en forudsætning for en fremtidig succesfuld karriere, ved at være arbejde i vores internationale forretning i Storbritanien.
Click here to learn more about internship programs in our companies.


Få viden samt arbejdserfaring i Storbritanien

Få den viden og den arbejdserfaring, som skal hjælpe dig til at skille dig fri fra mængden! Efter opholdet vil du modtage et certifikat af dine præstationer, som du kan vedlægge dit CV,dette vil blive målt efter praktik i london ukhvor professonel du er, samt international arbejdserfaring i en velrennomeret virksomhed international forretning ved at fuldføre vores praktik kursus. Vælg start-og slutdatoer for din Pratik kursus, samt kontor som du foretrækker (London eller Kent, England) starte dit praktikophold i dag! Hvis du er usikker komme og besøge vores campus og bo i et nærliggende hotel i London.

Prøv at udfordre dig selv, forbedre din viden ved, at tilmelde dig vores "team" af motiverede unge praktikanter for at få praktisk, international samt arbejdserfaring i Storbritanien! Form din karriere idag!

Leder du efter arbejdserfaring i London ?

praktikplads london uk

Kigger du efter ledige stillinger? Tag chancen, arbejd udlands og oplev anderledes oplevelser, hvor du kan kombinere oplevelserne med arbejdserfaring.
Søg efter stillinger i 104 kategorier, som for eksempel regnskabs-, bank- uddanelses-, kontor- IT- og sports branchen.


Dit praktiksted i London

praktikplads london uk
At bo og arbejde i London er fantastisk oplevelse, både professonelt og personligt. Kendt som europas "Flagskib", og er stadig kendt som et unikt og smukt sted. London er en by med mennesker fra hele verden, samt tusindenvis af unge studenter.

Hvis du leder efter arbejdserfaring i udlandet vil du kunne finde mange praktikpladser på denne hjemmeside, disse vil give dig mulighed for, at arbjde med unge og dynamiske virksomheder.

Praktikplads i London - din arbejds og kulturale erfaringer

At have en praktikanter i en af vores virksomheder i London, vil give dem mulighed for at udvikle deres erfaringer i internationale atmosfære, mens de oplever Londons mange kulturere ! Praktikanterne er lokaliseret kun få minuter fra vores kontorer, mens man kan opleve Londons mange turist attraktioner.

For dem af jer som vil opleve London efter arbejde, vil vi opfoldre jer til at besøge nogle af de smukkeste parker i London, som for eksempel St James Park, Hyde Park, Leicester Square and Trafalgar Square.

og for de praktikanter som vil opleve den engelske kultur, vil vi forslåe dem nogle af Londons Store museer som for eksempel British Museum, British Library or National Gallery.

praktikplads london uk

Sidst men ikke mindst, kunne du besøge nogle af de mange monumenter og seværdigheder, som findes i London:London pasHvis du har lyst til at forbedrede din næste tur til London, så kan du besøge www.gift-tours.com.

Nyd dit ophold i London mens du er praktikant

praktikplads london uk

Mens du er i London, vil du højst sandsynligt bruge nogle dage på at shoppe. enig, London er et virkelig godt shoppingsted : hvorfor ikke tage til Regent Street, Oxford Street eller til chic Sloane Street ?

udover det, vil du sikkert også nyde Londons clubber, som mange af vores studenter gør sammen i weekenderne !

gå til disco-clubber hjemmesiden indholder flere oplysninger om clubber i London.

Tilsidst, vil vi lige sige, at praktikanterne vil komme til at bo i lejligheder. Vi vil gerne tilbyde lejligheder, hvor du og dine kolleger kan bo sammen. Jeres lejligheder er lokaliseret i North East London (zone 2 og 3).

Lejlighederne i zone 2 er lokaliseret tæt på stationen ved Manor House og Finsbury Park, og kun 15 minuter væk fra London centrum med the Piccadilly Line.

Lejlighederne er lokaliseret i zone 2 og 3, som er cirka 20 minuter fra centrum (London).

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2