praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar

Unik möjlighet till internationell praktik

Build your CV with practical and international work experience : Complete an Internship in the UK!

Internship internship      Internship-Uk Online Training Program


Är du en talangfull student som önskar hitta en praktikplats som kommer att ge både internationell exponering och värdefull arbetslivserfarenhet? Vill du jobba på en praktikplats/internship i London eller Kent (England) där du kommer förbättra dina kunskaper i engelska och förbättra din CV och således din karriär avsevärt? Om dessa beskrivningar stämmer in på dig så tveka inte en sekund utan ansök till vårt utmanande och lärorika praktikantprogram i England genast!

Ansök till vår praktik i England (London, Kent)

Till skillnad från många andra internships i England så låter vi våra praktikanter lära sig genom praktiskt arbetslivserfarenhet i en internationell affärsmiljö och genom att få ansvar som har direkt påverkan på våra strategiska beslut. Många praktikanter har genom vår praktikplats fått ett rejält framåtskridande av sin karriär genom att jobba i någon av våra funktioner (marknadsföring, försäljning, finans, redovisning, och IT). Genom att jobba i denna utmanande affärsmiljö kommer du att få all den praktiska arbetslivserfarenhet du behöver för att få en framgångsrik karriär. Att dessutom praktisera i London (England) som är en av världens största städer med nära till allting förstärker dessutom både din upplevelse samtidigt som ditt CV får ett rejält lyft.

Ansök till vår praktik i England (London, Kent)

Det finns många anledningar till varför vi har lyckats träna våra praktikanter till att bli de framgångsrika affärsmän/affärskvinnor som de är idag, här kommer några av dessa:
Att praktisera på en praktikplats i England är den perfekta miljön att befinna sig i eftersom landet alltid är i bräschen när det gäller affärsaktiviteter. Du kommer som praktikant att jobba med människor från olika delar av världen och som således få arbetslivserfarenhet från har olika bakgrunder och kulturer, vilket kommer att gynna dig i din framtida karriär.
Din engelska kommer att förbättras genom praktikplatsen på vårt internship i London, något som är jätteviktigt i dagens internationella affärsvärld där bra kunskap av engelska är ett måste för att lyckats i din framtida karriär.
Gå inte miste om denna unika praktikmöjligthetschans till någon annan utan
Ansök till vår praktik i England (London, Kent)

Du kommer som praktikant på vårat internship få unik arbetslivserfarenhet som kommer att göra dig mer attraktiv för arbetsgivare och skilja dig från mängden Genom att få ett certificate of achievement efter avklarad praktikperiod i England (antingen London eller Kent) kommer du att vara väl beväpnad med den rätta arbetslivserfarenheten för framtida viktiga jobb
Du kan bestämma vilka praktik du vill vara och arbeta på - London eller Kent, och du kan även välja start-och slutdatum,om du är osäker besöka vårt campus, bo i ett närliggande hotell i London. Applicera på vår praktik i Storbritannien (London, England)

Utmana dig själv att utvecklas och klättra I karriärstegen snabbare än du trodde var möjligt. Arbetslivserfarenheten från att vara praktikant på detta internship kommer att vara oumbärlig I din framtida karriär. Bli en vinnare,
Ansök till vår praktik i England (London, Kent)

Varje år tar vi emot hundratals praktikanter på våra praktikplatser i London och Kent, bli en av dem genom att första steget nu!
Ansök till vår praktik i England (London, Kent)


Gå med i vårt praktikantteam nu!
Din karriär börjar med en praktikplats i England (London, Kent)

Att bo och jobba I London är en fantastisk upplevelse och ett perfekt tillfälle att växa dig både karriärsmässigt och på det personliga planet. London är känd som Europas flaggskeppsstad och erbjuder spännande och intressanta ställen för folk från olika kulturer och bakgrunder inklusive alla de tusentals studenter som bor här. Om du letar efter internationell arbetslivserfarenhet så är våra olika internships det ultimata stället att ge dig möjligheten att jobba i ett ungt och dynamiskt företag. Praktisera hos oss och samtidigt utforska allt roligt man kan hitta på i London! praktikplatsen i London ligger bara några få minuter från de kända turistattraktionerna så man kan verkligen inte klaga på läget! Också inte att förglömma är de outtömliga shoppingmöjligheterna som finns i denna världsstad, på gator som t ex Regent Street, Oxford Street och så det hippa Sloane Street.

Ansök till vår praktik i England (London, Kent) Om detta lockar dig!

Om du undrar över boende under din praktik eller hur du ska göra för att få uppleva andra oförglömliga upplevelser som du måste ta chansen till denna praktik. Följande två sidor verkligen din fyr i mörkret!

Ansök till vår praktik i England (London, Kent)

praktikplats i england london, KentDin praktik i England (London)Att leva och arbeta i London (England) är en underbar upplevelse där du som praktikant kommer att få en underbar upplevelse och en tillfällighet att utvecklas såväl professionellt som personligt. Väl känt som flaggskeppet i Europa erbjuder London (England) en unik och otrolig möjlighet att i London träffa massor av nya människor genom din praktik såväl som under din fritid. Om du letar efter arbetslivserfarenhet utomlands så är London och de praktikplatser som vi erbjuder lösningen för dig, där du får arbeta i en dynamisk och utvecklande miljö.

Ansök till vår praktik i England (London, Kent)

Att genomföra en praktik vid ett av våra kontor i London tillåter våra praktikanter att utveckla deras erfarenhet i en internationell atmosfär medan du utforskar Londons kultur. Bara några stenkast ifrån praktikplatsen finns alla de kända turistattraktionerna i London.

För de som vill ta en promenad igenom London efter en arbetsdag på praktiken kan vi rekommendera vackra parker i London såsom St James Park, Hyde Park, Leicester Square och Trafalgar Square.

För de praktikanter som vill utforska den Engelska kulturen kommer ni att se att London har några av de mest imponerande museer i världen såsom det Brittiska museet, det Brittiska biblioteket och nationella galleriet. Andra populära sevärdheter du bara måste ta del av när du besöker London är;

Om du är intresserad av att göra någon av alla dessa utflykter i London till alla dessa monument besök då gift-tours.com

Vill du göra din nästa resa till att London besök då gift-tours.com(ext link). Under din vistelse i London kommer du förmodligen att shoppa några dagar besök då gator som Regent Street, Oxford Street eller varför inte det hippa Sloane Street? Vidare bör du njuta av Londons alla klubbar som är ett måste för en student efter en dag vid praktiken. Alla våra praktikanter går ofta ut på klubbar på helgerna.

Kända klubbar i London;

Gå till disco-club hemsida för ytterligare information om klubbar i London.

Slutligen så kan du under din praktik bo i våra boendelösningar, där du kan bo och leva med dina arbetskamrater och praktikanter. Våra lägenheter är belägna i nordöstra London (zon 2 & 3).

Delade boendelösningar i zon två har nära till stationerna Manor House och Finsbury Park, och har bara 15 minuter från centrumet av London och Picadilly Line.

Våra boendelösningar är lokaliserade i zon 2 och 3 med bara 20 minuters avstånd från Londons centrum. På Piccadilly Line är Turnpike Lane den närmsta tunnelbanestationen.


Londonsvenskar

Flat Share North London Visste du att London är Sveriges fjärde största stad? Londonsvenskar.com är en samlingsplats för svenskar i London. Varje dag har Londonsvenskar massor av besökare som bor i London, ska flytta till London eller kanske bara spenderar helgen i London. Det är ett unikt tillfälle för dig att träffa Svenskar i London.Londonsvenskar

Flat-Share

Starting your careerAlla vet att London är en dyr stad att leva i. Den bästa valmöjligheten för korttidsboende är att bo i en delad boende lösning. Vi erbjuder alla möjliga rum i hela London så vi har blivit specialister i detta område över åren. Alla våra nya delade boenden har blivit renoverade nyligen. Vi hjälper våra gäster att lära känna området och vilken slags personlig service som hjälper dig att trivas i London. Detta unika erbjudande kommer att tjäna dig mycket pengar och också ge dig vänner för livet. Många första hands besökare i London väljer att just bo med andra dåstaden London kan anses vara dyrare av många. Så m du precis anländer till London, kolla in boendealternativen vid Flat-share

Gift-tours

praktikplats i england london, Kent Gift-tours erbjuder flertalet rundturer, hotell och transport till boende för varje resande. Resorna inkluderar bland annat en guidad tur till Tower of London, Jack the Ripper-turen och även Stonehenge eller varför inte en tripp till Paris. För mer lokala upplevelser tillhandahåller vi teaterbiljetter, hotell och vandrarhem nära alla Londons sevärdheter. Då det finns så mycket att se i London är Gift-Tours värt ett besök från dig, ta dig till sidan och se Londons alla sevärdheter.