gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship Internship International Community
gradudate internship


   Αίτηση Online
Επικοινωνία
Internship UK
Προσθήκη στα Αγαπημένα:
Facebook  Connect and Share Internship Experiences with del.icio.us del.icio.us
Connect and Share Internship Experiences with reddit reddit Connect and Share Internship Experiences with Yahoo Myweb MyWeb
Connect and Share Internship Experiences with Google Google Connect and Share Internship Experiences with StumbleUpon StumbleUpon
Connect and Share Internship Experiences with Digg Digg this Connect and Share Internship Experiences with Live live
Connect and Share Internship Experiences with Furl Furl Connect and Share Internship Experiences with Myspace MySpace
Sponsored Links

Καλώς ήλθατε στο Internship UK

Internship internship      Internship-Uk Online Training Program


Το εμπνευστικό εργασιακό περιβάλλον μας Ενδιαφέρεστε για μια αξέχαστη εμπειρία ζωής; Έχετε κουραστεί να ψάχνετε για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας που απαιτεί τουλάχιστον 6 μήνες εργασιακή εμπειρία ήδη υπάρχουσα;

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τις πρακτικές που προσφέρουμε έτσι ώστε να γίνετε και εσείς ταλαντούχοι όπως και πολλοί άλλοι νέοι που έχουν ξεκινήσει με επιτυχία την εργασιακή τους σταδιοδρομία στην παγκόσμια αγορά σήμερα, πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα πρακτικής άσκησης, με εμάς θα ξεκινήσετε αμέσως να εργάζεστε σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον, αποκτώντας πρακτική εμπειρία, ενώ παράλληλα θα είστε σε θέση να πάρετε ευθύνες που θα συμβάλουν άμεσα στην στρατηγική της εταιρία μας. Δουλεύοντας σε αυτό το γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να αποκτήσετε τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για να ξεκινήσετε μια πραγματικά επιτυχημένη επιχειρηματική σταδιοδρομία.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας με τη σχετική διαδικασία αίτησης.

Τι μπορείτε να κάνετε με την πρακτική άσκησή μας

Εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία Η εταιρεία μας προσφέρει πρακτική άσκηση χωρίς πληρωμή, με στέγαση σε προσιτή τιμή με δωρεάν παροχές, σε νεαρά άτομα από όλον τον κόσμο.

Η ξεχωριστή κουλτούρα και το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, επιτρέπει στους φοιτητές που ασκούν την πρακτική τους άσκηση με εμάς στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας.

Η εταιρία μας προσφέρει ευέλικτη πρακτική άσκηση σε όλους τους τομείς, όπως περιγράφεται παρακάτω. Έχοντας υψηλές δυνατότητες, εξαρτώντας από την τοποθέτησή σας, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από το Marketing,να βοηθήσετε στον κλάδο του Web Design, και καταλήξετε στο Ανθρώπινο Δυναμικό! Εναλλακτικά, υπάρχουν επίσης και πιο συγκεκριμένα προγράμματα πρακτικής άσκησης, μεγαλύτερης διάρκειας, όπως Project Management και Business Development Managemnet.

Work Placement with Internship UK Κάθε χρόνο δίνουμε σε εκατοντάδες φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις και τη διεθνή επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να επιτύχουν στην μελλοντική τους σταδιοδρομία δουλεύοντας στις διεθνείς δραστηριότητές μας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης.

Ιδανικά στο Internship UK ψάχνουμε υποψηφίους που θα ήθελαν να αποκτήσουν πρόσθετες δεξιότητες και προσόντα βοηθώντας τους στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι μακροπρόθεσμοι υποψήφιοι έχουν το πλεονέκτημα να δημιουργήσουν τις απαραίτητες δεξιοτήτες χτίζοντας τα θεμέλια για μία γόνιμη επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο της επιλογής σας.

Σημπληρώστε τώρα την αιτησή σας για ένα από τα παρακάτω προγράμματα πρακτικής μας: (link)

Στόχοι και Κουλτούρα της πρακτικής άσκησης Internship UK

Εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία Στο Internship UK του Ηνωμένου Βασιλείου είμαστε υπερήφανοι για την προώθηση ενός μοναδικού περιβάλλοντος εργασίας. Η αντοχή και την ακεραιότητά μας προέρχεται από τις πραγματικές δυνατότητες που προσφέρουμε για τους σπουδαστές από όλο τον κόσμο για να συμβάλουν στην εταιρεία μας. Για να δημιουργήσουμε μια σωστή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής, και για να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να μάθουν, πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες οργανώνονται από κάποιους εκπαιδευόμενους που ασκούν πρακτική άσκηση προς όλους τους εκαπιδευόμενους! Είτε πρόκειται για τζόκινγκ στις όμορφες παραλίες του Νew Romney στο Κεντ (Kent), είτε για μία ολοήμερη απόδραση, παρέχουμε τις κατάλληλες δυνατότητες για την ανακούφιση από το στρες,έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια φιλική και παραγωγική ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας.

Κάνοντας την εργασιακή σας εμπειρία στο Internship UK στο Ηνωμένο Βασιλείο, σας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείτε μια πολιτιστική εμπειρία όπως καμία άλλη.

Εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία Εκτός από την ανάπτυξη μιας ισχυρής επαγγελματικής εργασίας, οι εκπαιδευόμενοι μας έχουν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης και δεξιοτήτων για της επιχειρήσεις. Μέσα από ένα συνδυασμό ήπιων δεξιοτήτων και δεξιοτήτων επικοινωνίας, στόχος μας είναι η παροχή δυνατοτήτων στους εκπαιδευόμενους μας να ζητήσουν τα ίδια από τον μελλοντικό εργασιακό τομέα.

Ο γενικός στόχος των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης μας είναι να βοηθήσει τους μαθητές και εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να μάθουν πώς μπορούν να τα εφαρμόσουν και να προχωρήσουν στη ζωή αλλά και στον εργασιακό τομέα με επιτυχία.

Πατήστε εδώ για την αίτηση

Αποκτήστε γνώση και επαγγελματική εμπειρία στην Αγγλία

Εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία Ελάτε μαζί μας στο Internship-UK και αποκτήστε τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία για να ξεχωρίσετε πραγματικά από το πλήθος! Οι πρακτικές που προσφέρουμε είναι ιδιαίτερα ευέλικτες, ώστε να μπορείτε εσείς να επιλέξετε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της πρακτικής σας, οπότε ξεκινήστε την πρακτική σας σήμερα!

Κάντε αίτηση τώρα, και ανταποκριθείτε στην πρόκληση να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τις γνώσεις σας με το να ενταχθείτε στην ομάδα μας που αποτελείται από συνειδητοποιημένους και νέους ασκούμενους και αποκτήστε πρακτική, διεθνώς σχετική εργασιακή εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο!Παρακαλώ σημειώστε ότι ως προ-απαίτηση να ενταχθείτε στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησής μας, ζητάμε όλοι οι υποψήφιοι να έχουν έγκυρη άδεια εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου και να επιτρέπεται να εργάζονται με πλήρες ωράριο (40 ώρες) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας για την άδεια εργασίας.

Οικοτροφείο Ηνωμένου Βασιλείου είναι σε θέση να παράσχει τη χορηγία των θεωρήσεων για τους αιτούντες. Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμά μας πρακτική θα πρέπει πρώτα να έχουν εξασφαλίσει ήδη μια έγκυρη άδεια εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σημείωση: Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε πρακτική στη Νότια Αφρική, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ...

Η πρακτική σας στην Αγγλία

Εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία Η δουλειά και η ζωή στο New Romney είναι μια υπέροχη εμπειρία και ένας πολύ καλός τρόπος να ωριμάσετε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Το New Romney βρίσκεται στον Κήπο της Αγγλίας παρέχοντας ένα πλούσιο ήρεμο περιβάλλον για να εργασθείτε αλλά και να χαλαρώσετε. Τοποθετημένο στη νότια ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου, η έδρα μας είναι απολύτως κατάλληλη για να παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση για τους ασκούμενούς μας.

Αν ψάχνετε για εργασιακή εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας πολλά προγράμματα πρακτικής άσκησης που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δουλέψετε σε μια νέα και μεγάλη γεμάτη προκλήσεις εργασιακή ατμόσφαιρα.

Ψάχνετε για επαγγελματική εμπερία στην Αγγλία;

Εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία Ψάχνετε για κενές θέσεις εργασίας; Δεχθείτε την πρόκληση να εργαστείτε στο εξωτερικό και να ανακαλύψετε μια άλλη χώρα και να συνδυάσετε αυτή την πραγματική περιπέτεια του Ηνωμένου Βασιλείου με την επαγγελματική σας εμπειρία.

Κάντε την αναζήτησή σας για προγράμματα σε 104 κατηγορίες όπως λογιστική, τραπεζικά, εκπαίδευση, γραφείο, ή ΙΤ σε Aansoek.