Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links

Stage in het Verenigd Koninkrijk

Ben je op zoek naar een internationale en uitdagende stage in het buitenland, dan is Engeland de perfecte plek voor jou!

Internship internship      Internship-Uk Online Training Program


Ben je een getalenteerde student en ambieer je een succesvolle carrière? Wil je een succesvol CV opbouwen met practische en internationale werkervaring? Sluit je dan aan bij de vele getalenteerde studenten die hun stage hebben afgerond in onder andere Sales, Marketing, Human Resources, Finance, Accounting, Management, Property Management, en IT.

Anders dan bij andere stages in Engeland bieden we je de mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen. De stagiairs hebben verantwoordelijkheden die een directe invloed hebben op de strategische beslissingen van het bedrijf. Door te werken in een uitdagende omgeving in een van onze kantoren in Londen of New Romney, doe je de praktische werkervaring op die je nodig hebt om een succesvolle carrière te beginnen.

Wij zijn op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde studenten van over de hele wereld om in ons dynamische, snel groeiende bedrijf te werken in Engeland. We hebben een kantoor in Londen en in Kent. Internationale studenten kunnen bij ons hun beheersing van het Engels aanzienlijk verbeteren, terwijl studenten van wie de moedertaal Engels is de kans krijgen om meer te leren over andere culturen en talen; wat tegenwoordig heel belangrijk is in een internationale werkomgeving. Engeland heeft altijd op de voorgrond gestaan als het gaat om economische ontwikkeling en onze kantoren in Londen en New Romney bieden je de mogelijkheid om de internationale werkervaring op te doen die je nodig hebt om een succesvolle carrière te starten.

Elk jaar geven we honderden gemotiveerde studenten de kans om de praktische kennis en internationale werkervaring op te doen die nodig is om een succesvolle carrière te starten.

In ons bedrijf doe je praktische kennis en werkervaring op waarmee je je kan onderscheiden van de menigte! Je ontvangt een certificaat na het voltooien van je stage dat je kan gebruiken als referentie voor je professionele en internationale werkervaring in Engeland. Kies zelf de start- en einddatum van je stage en in welk kantoor je graag wil werken. ( Londen of New Romney) Zo kan je misschien vandaag nog aan je stage in Engeland beginnen!

Daag jezelf uit door je aan te sluiten bij ons team van gemotiveerde jonge stagiairs en doe praktische, internationale, werkervaring op in Engeland. Start je carrière vandaag nog!


Je stage in Londen

Wonen en werken in Engeland is een geweldige ervaring en de perfecte plek om jezelf te ontwikkelen zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Londen staat bekend als het vlaggenschip van Europa en is een unieke en uitzonderlijke bestemming. In Londen wonen en werken mensen van over de hele wereld en je vindt er duidenden studenten uit landen over de hele wereld. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke werkervaring in het buitenland, kies dan een van de vele stages die ons dynamische bedrijf te bieden heeft. Schrijf je vandaag nog in!

We bieden alle stagiairs in Londen en New Romney de mogelijkheid om hun kennis in de praktijk te brengen in een internationale omgeving en overgetelijke ervaring te hebben in Londen. Alle beroemde attracties in Londen zijn gemakkelijk en snel te bereiken met het openbaar vervoer.

Als je na een lange werkdag graag wilt ontspannen, kun je een van de vele parken bezoeken die over heel londen verspreid liggen zoals St James Park, Hyde Park, Leicester Square en Trafalgar Square. Bezoekers die meer over de Engelse cultuur willen leren kunnen een van de vele musea bezoeken in Londen zoals het British Museum, British Library of National Gallery.

internship london uk

Kijk voor meer informatie over toeristische attracties in London eens op deze site:gift-tours.com

Via de website van Gift-tours kan je erg makkelijk je bezoek naar Londen plannen.

Een bezoek aan Londen is niet compleet zonder een dagje winkelen. Londen is een uitstekende stad om te winkelen, u vindt er vele winkelstraten zoals Regent Street, Oxford Street en the chique Sloane Street.

In Londen bevinden zich vele clubs voor een gezellig avondje stappen. Al onze stagiairs gaan samen uit in het weekend.

Op de website disco-club kun je meer informatie vinden over de verschillende clubs in Londen.

Internship UK biedt je de mogelijkheid om tijdens je stageperiode in een flat te wonen met andere stagiairs in het bedrijf. Onze flats liggen in Noord-oost Londen (zone 2 &3). Flats in zone 2 liggen op loopafstand van de ondergrondse metro stations Manor House en Finsbury Park. In 15 minuten ben je in het centrum van Londen met de Piccadilly metrolijn.

Je carrière beginnen
Ben je op zoek naar vacatures? Als je van een uitdaging houdt, zoek naar een baan in het buitenland. Zoek de perfecte baan die bij je past. Je hebt de keuze uit 104 categorieën zoals boekhouding, bankwezen, educatie, ICT...